Priprema:
Kore:
1. Ulupati belanca sa šećerom u čvrst šam, pa postepeno dodavati žumanca neprekidno muteći. Na kraju lagano umešati brašno pomešano sa kakaom i praškom za pecivo.
2. Na kraju polako u smesu umešati brašno pomešano sa kakaom i praškom za pecivo, te sve lepo sjediniti.
3. Od pripremljene smese ispeći 3 kore u plehu obloženim papirom, u rerni zagrejanoj na 180°C oko 20 minuta.
Fil:
1. U malo mleka razmutiti gustin sa šećerom, a preostalo mleko ostaviti da provri, pa ukuvati razmućen gustin.
2. Mešati dok se ne zgusne, a zatim skinuti sa vatre i ostaviti da se ohladi.
3. Margarin penasto ulupati i sastaviti ga sa ohlađenim kremom.
Finalni postupak:
1. Prvu koru premazati sa malo fila, pa poređati red jafa keksa natopljenog sokom od pomorandže.
2. Preko jafe premazati fil, pa preklopiti korom. Ponoviti postupak još jednom. Završiti korom i dekorisati po želji.