Čokoladni čizkejk

Čokoladni čizkejk

SHARE

Clipboard06

Priprema:
Kora:
1. Staviti u posebnu posudu mleveni keks, omekšali margarin i rendanu čokoladu. Smesu mesiti rukom i, po potrebi, postepeno dolivati sok od pomorandže.
2. Od smese formirati ”koru” željenog oblika.
Fil:
1. U posebnoj posudi umutiti sir sa šećerom.
2. U drugoj posudi ulupati šlag sa mlekom i umešati rendanu čokoladu.
3. Sjediniti smese.
Finalni postupak:
Nafilovati koru i dekorisati po želji.

Recept Slađane Pavlović iz Bradarca
Recept Slađane
Pavlović iz
Bradarca

  • Za koru:
  • 500 g keksa
  • 250 g margarina
  • sok od pomorandže
  • 100 g čokolade
  • Za fil:
  • 500 g mladog neslanog sira
  • 250 g šećera u prahu
  • 250 g šlaga od čokolade
  • 2 dl mleka
  • 300 g čokolade
SHARE
Prethodni receptBarni torta
Sledeći receptVeoma ukusno: Dijeta sa čokoladom

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

NEMA KOMENTARA

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?