Start Deserti Puding i sladoled Čokoladni sladoled

Čokoladni sladoled

Foto: Gulliver/Thinkstock
Foto: Gulliver/Thinkstock

Sastojci:

Osnova:
500 g krem šlag
2 čase kisele pavlake
500 ml vode

I još:
1 mala kutija plazma keksa
4 kašičice mlevene plazme
70 g crne čokolade
2 kašike ulja
2 kašike nesqvika

Priprema:
1. Šlag podelite u dve posude po 250 g i dodati 250 ml vode umutiti mikserom. Dodamo po jednu pavlaku. U jednu posudu sam stavila plazma keks umutila i u zamrzivač. Otopila sam cokoladu sa uljem i dodala u drugi umućen šlag i dve kašike nesqvika, sjedinila i ostavila u zamrzivač. Posle par sati možete uživati u diiivnom sladoledu!

 Prijatno!

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!