Čorba sa kobasicama i keljom kao predlog za današnji ručak

Čorba sa kobasicama i keljom kao predlog za današnji ručak

SHARE
Foto: Thinkstock

Sastojci:

– 3 veća krompira
– 2 para kobasica
– 1 manja glavica kelja
– 1 manji praziluk
– 1 čen belog luka
– 250ml goveđe supe
– so, biber
– kašika maslinovog ulja

Priprema:

Krompire oguliti i naseći na kockice. Odvojiti listove kelja, dobro ih operati, pa ih naseckati na trakice ili komadiće. Praziluk očistiti, dobro operati i naseći na komadiće. Beli luk sitno naseckati.
Kobasice seći na kriške i u posudu staviti ulje, dodati praziluk i malo prodinstati. Staviti beli luk, pa kad zamiriši zaliti s malo goveđe supe, a zatim dodati ostalo povrće. Zaliti ostatkom supe tek toliko da povrće bude pokriveno. Dodati kobasice i kuvati na laganoj vatri dok povrće ne bude kuvano. Ako je potrebno posoliti i pobiberiti.

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

NEMA KOMENTARA

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?