Start Glavna jela Domaćinski kare

Domaćinski kare

domacinski kare

Priprema:
1. Kare zaseći na svakih 1,5 cm kako bi se formirali džepići, a dno ostalo spojeno.
2. Pomešati ulje sa začinima, pa pripremljenom marinadom premazati meso, a posebno džepiće. Uviti u aluminijumsku foliju i staviti u frižider da prenoći.
3. Zatim u svaki prorez staviti parče kulena, sira, pančete i luka, te rolat ubaciti u pekač.
4. Iseckati papriku na trake, rasporediti po mesu i dodati malo vrele vode u posudu.

Finalni postupak:
1. Poklopiti i staviti u hladnu rernu. Postepeno povećavati temperaturu do 200°C i peći meso oko 2 sata. Servirati sa pečenim krompirima.

Recept Ane Varge Cetenji iz Beograda
Recept Ane Varge
Cetenji iz Beograda

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!