Start Predjela Ostalo Kajgana s vrganjima

Kajgana s vrganjima

Foto: Thinkstock

Sastojci:

– 8 jaja
– 1 dcl mleka
– 3 vrganja
– pola glavice luka
– kašičica peršuna
– so, biber
– maslinovo ulje

Priprema:

Vrganje očistiti i naseći na tanke kriške, a luk i peršun usitiniti. U posudi umutiti jaja, dodati mleko, so i biber i dobro izmešati. Na maslinovom ulju propržiti luk, dodati vrganje, dinstati 3-4 min, politi kašikom mleka i izliti jaja. Peći i povremeno mešati dok se ne ispeku.

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!