Isprobajte ratatuj sa kobasicama

Isprobajte ratatuj sa kobasicama

SHARE
Guliver/Thinkstock

3 paradajza
3 sveže paprike
3 patlidžana
2 tikvice
4 krompira
2 kašike maslinovog ulja
4 čena belog luka
1 veća glavica crnog luka
2,5 dl bistre supe (bujona)
soli i bibera po ukusu
4 dimljene kobasice
1 kašika seckanog bosiljka ili 1 kašičica sušenog bosiljka
Priprema:
1. Paradajz, papriku, patlidžan, tikvice i krompir očistiti i iseći na kocke.
2. Luk sitno iseckati, propržiti ga na vrelom ulju, dodati papriku, patlidžan i tikvice. Dinstati oko 5 minuta.
3. Potom dodati sitno seckan beli luk, paradajz i krompir. Naliti bujonom, posoliti i pobiberiti po ukusu. Ostaviti da se krčka oko 25 minuta.
4. Na kraju dodati kobasice isečene na kolutove i bosiljak.
5. Nakon 5 minuta skinuti sa vatre i poslužiti.

Recept Jasminke Gavrilović iz Novog Sada
Recept Jasminke
Gavrilović iz
Novog Sada

ISPROBAJTE JOŠ I:
ČUVENO JELO IZ FRANCUSKE- RATATUJ

 

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

NEMA KOMENTARA

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?