Klub sendvič sa piletinom i gorgonzolom

Klub sendvič sa piletinom i gorgonzolom

SHARE

  • 15 min
  • 2 osobe
  • Lako

Sastojci:

120 g kuvanih pilećih prsa
1 kašika ljutog sosa (salse)
60 g belog jogurta
1 kašika izmrvljene gorgonzole
1 kašika iseckanog vlašca
3 kriške integralnog hleba
2 struka celera isečena ”a julienne” (na tračice)
1 šargarepa očišćena i isečena ”a julienne”

Priprema:

1. U jednoj činiji sjediniti piletinu sa ljutim sosom i dobro promešati.
2. U drugoj činiji pomešati jogurt sa gorgonzolom i vlašcem. Hleb ispeći na gril tiganju da porumeni sa obe strane. Na svako parče kašikom naneti smesu od gorgonzole.
3. Jednako podeliti celer, šargarepu i piletinu i završiti pripremu sendviča. Pokriti drugim parčetom hleba. Po želji, svaki sendvič podeliti napola i spojiti sa dve strane čačkalicom.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

NEMA KOMENTARA

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?