Start Dijamant kuvarica Kolač Tartuf

    Kolač Tartuf

    tartufi-2-fotoSastojci:
    – 200g Dijamant margarin s ukusom vanile
    – 250g maskarpone sira
    – 300g čokolade
    – 200g šećera u prahu
    – 150g kakaa u prahu
    – 2-3 kapi ekstrata ruma

    ISPROBAJTE I… Kuglice od badema sa medom

    Priprema:
    Čokoladu otopiti na pari, Dijamantov margarin umutiti penasto sa šećerom u prahu i dodati Maskarpone. U dobro umućenu masu dodati otopljenu čokoladu i ekstrat ruma, lagano izmešati i ostaviti da se ohladi. Od dobijene mase praviti kuglice veličine kestena i dobro ih uvaljati u kakao prah.
    Prijatno!

    Recept Danijele Veljković iz Svrljiga

    Pošaljite nam svoje kulinarske trikove i savete (napišite kratak tekst do 750 karaktera prema dole priloženim uzorima) i s propratnim fotografijama ili bez njih, uz potpisan ugovor, pošaljite na mejl posaljirecept@color.rs ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”. Autoru svakog objavljenog kulinarskog saveta ili trika, isplatićemo honorar u iznosu od 500 dinara!

    Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

    VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

    Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

    STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

    Samo torte i kolači, i ništa više!

    RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!