Start Kuvamo sa Kuvamo sa vama – Marijana Savić sprema po našim receptima

Kuvamo sa vama – Marijana Savić sprema po našim receptima

Naša čitateljka Marijana Savić (27), iz Aleksinca kod Niša, nedavno nam je poslala isprobane recepte za pitu sa sirom i tikvicama i najmekše mafine sa spanaćem i fetom, a na osnovu poziva kojim smo oglasili da želimo da Kuvamo sa vama.

Marijana je mama dvogodišnjeg dečaka i najveći deo dana posvećena je upravo njemu. Osim što rado kuva za svoju porodicu, inspiraciju redovno potraži baš na portalu Pošalji recept. Kako nam je otkrila, često posećuje portal, naročito od kada nas prati i putem Vibera. Pored portala, tu je i magazin Pošalji recept, za koji kaže da joj nedostaje od kada živi u Češkoj jer nije u mogućnosti da redovno kupuje nove brojeve.
Marijana SavićPortal je vrlo pregledan i ništa ne bih menjala. Svakodnevno mi olakšava kuvanje time što nudi nove ideje, jela prijatnih ukusa i jednostavna za pripremu. Najčešće spremam jela sa pilećim i ćurećim mesom. Zatim, pite, projice, kolačiće itd. U našoj kući uvek se mogu zateći sir i salate, a tu su i povrtne čorbe. Kuvam s uživanjem i često. Kako kažu, put do muškog srca vodi preko stomaka, a ja svom suprugu želim da priuštim što kvalitetnija jela i na taj način ga malo oslobodim pritiska kom je izložen na poslu. Kako je za pripremu ukusnih jela potrebno otići u nabavku, suprug mi rado pomaže i ovu obavezu ispunjavamao zajedničkim snagama, pa na taj način ugrabimo dodatno provedenog vremena pride. S obzirom da još uvek ne radim, imam dovoljno vremena za uživanje i razne aktivnosti sa porodicom. Najlepše nam je kada smo tokom vikenda svi zajedno i tada nastojimo da vreme provedemo što kvalitetnije. To je uglavnom boravak u prirodi – otkriva nam Marijana.

Na sledećoj strani pogledajte recepte koje je Marijana isprobala.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here