Start Preporučujemo Menaž glazura – ekstra sjajna!

Menaž glazura – ekstra sjajna!

Menaž glazuraNa ekskluzivnoj prezentaciji održanoj prethodne srede u Beogradu, a organizovanoj u prisustvu mnogobrojnih novinara i blogera, Menaž je predstavio svoju najnoviju inovaciju koja smanjuje vreme i olakšava proceduru spremanja poslastica – Extra sjajna Menaž glazura koja svaki put uspe.
Na zadovoljstvo mnogih domaćica, Štarkove police postale su bogatije za još jednu inovaciju. Idući u korak sa modernim dobom, Menaž je odlučio da se prilagodi potrebama savremenih žena i da ih obraduje novom glazurom, koja se sprema samo za jedan minut. Iako je priprema drugačija, laka i jednostavna, tradicionalno dobar Menaž kvalitet, ukus i sastav ostali su isti.

Nataša Pavlović

Mnogo volim da spremam torte i kolače i često pozivam prijatelje na druženje i degustaciju, ali u poslednje vreme zbog mnogobrojnih obaveza sve manje stižem da odvojim vreme za to. Sad kada se pojavila nova Menaž glazura sa kojom je sve izvodljivo, mislim da ću još češće spremati neke nove poslastice i da ćemo se opet okupljati, izjavila je Nataša Pavlović.

riprema kolača sa Menaž glazurom

Učesnice promocije Menaž čokoladne glazure bile su  blogerke Milica Novković (Mica blogerica), Milica Šumaković (Milin kuvar), Mila Vujisić (Mila’s homemade) i urednica portala Pošalji recept i autorka bloga Coolinarija, Nataša Vitezović. Ove četiri dame su kroz pripremu poslastica imale priliku da upoznaju i ocene kvalitet ekstra sjajne Menaž glazure koja zaista uvek uspe! U nastavku pogledajte koje su to poslastice dame pripremale i koliko im je značila pomoć nezamenljive Menaž glazure!

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here