Mocarela u ulju: Idealan dodatak salatama

Mocarela u ulju: Idealan dodatak salatama

SHARE
Foto: Thinkstock

Sastojci:

150 g paradajza (najbolje mini)
150 g mocarele (kašikom za sladoled vadite kuglice)
50 g punjenih zelenih maslina
3 čena belog luka
grančica ruzmarina
grančica timijana
2 lista lovora
kašičica belog bibera u zrnu
so
1/4 l maslinovog ulja

Priprema:

1. Beli luk isecite po dužini na pola. Masline isecite na deblje kolutove.
2. Sve sastojke stavite u teglu, dolijte ulje tako da sve bude dobro pokriveno.
3. Ostavite 12 sati da stoji, ali na sobnoj temperaturi (ne u frižideru).
 

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

NEMA KOMENTARA

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?