Start Naša izdanja Bakina kujna Novo kulinarsko izdanje Color Press grupe: ”Bakina kujna”

Novo kulinarsko izdanje Color Press grupe: ”Bakina kujna”

Najbolje tradicionalne recepte za starinska, domaća jela, koja se prenose sa kolena na koleno i odolevaju zubu vremena, od sada možete pronaći na jednom mestu – u “Bakinoj kujni”.

Bakina Kujna 01

Precizna uputstva praćena brojnim fotografijama pripreme (korak po korak), imaju za cilj da olakšaju kuvanje mladim i neiskusnim domaćicama.

Tu su i praktični sveti za održavanje higijene kuhinjskog prostora, uklanjanje mrlja i ublažavanje zdravstvenih tegoba, primenom jednostavnih prirodnih sredstava kao što su to nekada činile naše bake.

Predstavljenje dekorativnih kuhinjskih predmeta, etno-kuće i spomenara sa porodičnim fotografijama čitalaca, dodatno doprinose zanimljivom sadržaju časopisa.

Cena magazina je 30 dinara i izlazi mesečno (12 brojeva godišnje) na 52 strane. Distribuira se u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH, EU. Glavna i odgovorna urednica je Ženja Aćimović. Godina pokretanja je 2014.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

8 KOMENTARI

 1. Postovani,
  Da li postoji mogućnost porucivanja broja ili pretplate.Časopis se tako brzo rasprodao da bezuspešno trazim danima da kupim.
  Srdačan pozdrav!

 2. Poštovani, prvi broj časopisa mi je “pobegao”. Ima li šanse da se naruči i plati pouzećem ili na bilo koji drugi način?
  Pozdrav!

 3. Postovana redakcijo, ja vas novi casopis ne mogu nigde da nadjem u nisu, da li postoji mogucnost pretplate I na koju adresu ? S postovanjem dijana

 4. Molila bih Vas,ako je ikako moguce da mi odgovorite-kako da dodjem do brojeva od 1 do 7 “bakina kujna”casopis i 1i 2 “bakini slatkisi”Da li mozete da mi posaljete putem poste,ja bih sve platila,ukljucujuci i postanske troskove.Ili kako Vi mislite da ste u mogucnosti!STVARNO BIH VOLELA DA IH IMAM!Ja sam ih imala ali sam ih izgubila,najverovatnije da mi je komsinica “zaboravila” da vrati a ja se nesecam kojoj?HVALA UNAPRED MMNOGGO!POZDRAV!!!

 5. Postovani, kako mogu da narucim sva izdanja casopisa Bakina Kujna! Da li moze da mi posaljete putem poste? Hvala unaprijed! :)

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here