Pileća salata sa pečurkama

Pileća salata sa pečurkama

SHARE

Clipboard14

Priprema:
1. Filet belog mesa skuvati u malo posoljenoj i pouljenoj vodi, a zatim ga iseći na kockice.
2. Pečurke iseckati na listiće i prodinstati na malo ulja dok voda ne ispari.
3. Krastavčiće sitno iseckati i sastaviti sa prohlađenim pečurkama i kockicama belog mesa.
4. Na kraju umešati majonez, pavlaku i senf, te začiniti po ukusu.
5. Pre služenja dobro ohladiti.

Recept Jelene Peković iz Barajeva
Recept Jelene Peković iz
Barajeva

  • 450 g šampinjona
  • 1 filet belog mesa
  • 100 g majoneza
  • 1 kisela pavlaka
  • 2 kašike senfa
  • 4-5 kiselih krastavčića
  • bibera i soli po ukusu

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

NEMA KOMENTARA

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?