Start Glavna jela Piletina sa patlidžanom

Piletina sa patlidžanom

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (nema glasova za recept)
Loading ... Loading ...

Clipboard09

PRIPREMA:
1. Crni luk i šargarepu iseći na kolutove, patlidžan na kockice, a meso na tanke šnicle.
2. Meso posoliti, posuti karijem, uvaljati u brašno i propržiti na ulju.
3. Posebno dinstati crni luk i šargarepu, pa pred kraj dodati patlidžan i kukuruz.
4. U nauljenu vatrostalnu posudu poređati belo meso, pa preko mesa naneti povrće.
5. Umutiti jaja i pavlaku pa preliti preko jela i peći u zagrejanoj rerni na 180 °C 30 min.

Recept Marije Miljković iz Vršca
Recept Marije
Miljković iz Vršca

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!