Start Preporučujemo Trpeza u vreme posta ne mora nužno biti i svedena – bogat...

Trpeza u vreme posta ne mora nužno biti i svedena – bogat izbor Frikomove ribe

Riba

Ne morate biti šef, niti kulinarski mag kako biste pripremili savršen riblji obrok, jer Frikom je mislio na vas. Ukoliko imate previše obaveza, nemate vremena za čišćenje ribe ili pak, sumnjate u svoje kulinarske sposobnosti treba samo da pustite mašti na volju i odaberete nešto iz Frikomove bogate ponude sveže smrznute ribe. Od skuše, oslića, škarpine, papaline do fileta lososa i dimljenog lososa, odreska tune i morskog psa, ukusnih lignji i plodova mora, paniranog programa – možete lako obogatiti vaš nedeljni meni ili prazničnu trpezu.
Frikom riba tretira se metodom brzog smrzavanja, čime zadržava visok nivo nutritivnih vrednosti što je još jedan razlog više da je uvrstite u jelovnik. Zaboravite na čišćenje ribe, Frikom je ovaj posao uradio za vas, tako da je sveže smrznuta Frikom riba spremna za momentalnu pripremu.
Riba dva puta nedeljnoRibu odlikuju visoka biološka vrednost i laka svarljivost u odnosu na meso, što je čini idealnom namirnicom za sve uzraste. Pored vitamina i minerala, bogata je omega-3 masnim kiselinama, čijim unosom možemo uticati na prevenciju mnogih oboljenja i ojačati imuni sistem.

Riba je idealan izbor za izbalansiran obrok, bez obzira da li postite ili ne. Mislite na vaše i zdravlje vaše porodice!

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

2 KOMENTARI

  1. Preporuka za pavlaku s pecurkama, paradajz masline slobodno zaobidjite, jer iako ima obecavajuci ukus,previse je vodena i zaista me je razocarala,mogli su bar komadice masline da ubace..

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here