Start Preporučujemo Uskršnji post kao inspiracija za zdrave navike i savršenu liniju

Uskršnji post kao inspiracija za zdrave navike i savršenu liniju

Ukoliko vodite računa o ishrani i zdravlju, a nemate mnogo vremena za nabavku i pripremu, Frikom je pripremio bogat izbor sveže smrznute ribe pretežno iz divljeg ulova, koja je već očišćena i spremna za pripremu. Riba iz divljeg ulova se kreće i hrani u svom prirodnom okruženju, što je čini visoko kvalitetnom. Ona ima manji procenat masti, a veću gustinu mišićnih vlakana i veći procenat vezivnog tkiva u odnosu na gajenu ribu – što joj poboljšava teksturu i ukus mesa.
FRIKOM RIBA
Smrznuta Frikom riba je sveža, jer se nakon ulova riba smrzava u najkraćem mogućem roku, čime se obezbeđuje očuvanje svih hranjivih i nutritivnih vrednosti, kao što su belančevine i omega-3 masne kiseline koje su značajne za očuvanje zdravlja srca. Vaše je samo da odaberete između oslića, skuše, škarpine, papaline, ili fileta lososa, skuše, oslića i odreska tune i morskog psa i prepustite se kulinarskim čarolijama. O vašem zdravlju možete da brinete u toku cele godine, jer je Frikom smrznuta riba uvek dostupna i sveža.
Zbog visoke biološke vrednosti i lake svarljivosti, smrznuta riba se izdvaja kao namirnica koja je preporučljiva za sve uzraste. Rezultati naučnog istraživanja u Americi pokazali su da redovna konzumacija ribe može smanjiti rizik od infarkta za čak 50 odsto.

Mislite na svoje zdravlje pre i posle posta.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here