Zečetina u pivu

Zečetina u pivu

SHARE

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (1 glasova, prosek: 5.00 od 5)

Loading ... Loading ...
zecetina

Priprema:

1. Meso iseći na parčad, pa začiniti mešavinom začina. Komade ispeći u dubokom ulju.
2. Kada meso dobije zlatnu boju, u šerpu dodati pivo, mleko, so i biber, te smanjiti temperaturu.
3. Šerpu poklopiti i ostaviti da se meso lagano i na minimalnoj temperaturi dinsta oko 90 minuta.
4. Gotovu zečetinu služiti uz kuvani krompir, preliven saftom u kojem se meso dinstalo.

sladjana cvetkovic zdravlje kod nisa
Recept Slađane Cvetković iz Zdravlja kod Kruševca

  • 1 zec
  • 2 kašike mešavine začina
  • 2 dl piva
  • 2 dl mleka
  • ulje
  • so, biber

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

1 KOMENTAR

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?