Start Video recept Čokoladna kreacija koja je napravila pometnju na internetu (VIDEO)

Čokoladna kreacija koja je napravila pometnju na internetu (VIDEO)

Ako ćemo da budemo iskreni, vrlo je moguće da postoje neke slatke stvari koje volimo više od čokolade. A kada pomislite na njih, ne možete da nas okrivite zbog toga što žudimo za svom tom kremastom fantazijom koja oslobađa endorfin.

PrintScreen: ByronTalbott/Youtube
PrintScreen: ByronTalbott/Youtube

Upravo, jedna od tih stvari je razlog zašto nas je potpuno oduvala ova čokoladna kreacija koja je napravila veliku pometnju na internetu. Pozdravite čokoladnu loptu.

To je u suštiti kombinacija stručnog inženjeringa i savršenog ukusa. Kada se vruća otopljena čokolada sipa preko lopte, ona počinje da se topi otkrivajući ukusnu sadržinu koja se krije unutra. Ceo proces prosto deluje hipnotišuće i zbog toga su svi poludeli za ovim malim čudom.

U sledećem video snimku pogledajte kako se priprema:

 

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!