Start Glavna jela Ćureće meso u marinadi

Ćureće meso u marinadi

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (6 glasova, prosek: 2.17 od 5)

Loading ... Loading ...
curece meso u marinadi

Priprema:

1. Šnicle izlupati, pa ih posoliti, pobiberiti i posuti mešavinom začina po ukusu.
2. Pripremiti marinadu od jogurta, majoneza, senfa, paprike i belog luka u prahu, pa u nju staviti šnicle da odstoje oko 6 sati.
3. Pomešati palentu, prezle i susam, pa u to uvaljati marinirane šnicle.
4. U tepsiju staviti papir za pečenje, pa ređati šnicle. Meso peći u rerni oko 40 minuta na 200 °C.
5. Dok se šnicle peku, skuvati grašak, krompir i šargarepu. Prohlađeno povrće izgnječiti kašikom za pire, pa dodati mleko, so, mešavinu začina i margarina po potrebi.

nevena milovanovic leskovac
Recept Nevene Milovanović iz Leskovca

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!