Start Deserti Dan i noć sa višnjama

Dan i noć sa višnjama

Clipboard29

Pripema:
1. Jaja dobro ulupati sa šećerom, a zatim postepeno dodavati kiselo mleko, ulje i brašno pomešano sa praškom za pecivo.
2. Sve lepo sjediniti i smesu podeliti na dva dela, te u jedan dodati kašiku kakaoa.
3. Duguljast kalup podmazati i posuti prezlama ili brašnom.
4. Zatim prvo uliti žuti deo testa, pa preko rasporediti višnje i na kraju pre višanja uliti testo sa kakaom.
5. Peći u zagrejanoj rerni na 200°C oko 30 minuta.
6. Gotov kolač ostaviti da se ohladi, pa ga posuti šećerom u prahu i iseći ga na šnite.

Recept Dragane Bozdokov iz Sivca
Recept Dragane
Bozdokov iz Sivca

 

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!