Start Zanimljivosti “Food & Wine Chat”: Izdavačka kuća “Prometej” i redakcija magazina “Pošalji recept”...

“Food & Wine Chat”: Izdavačka kuća “Prometej” i redakcija magazina “Pošalji recept” izabrali najbolji Kuvar!

DSC_3122
U okviru Međunarodnog dana turizma “Color Press Grupa” organizovala je “Food & Wine Chat”. Šefovi kuhinja vrsnih srpskih restorana zajedno sa vinarima i somelijerima govorili su o hrani i vinima i kako ih najbolje uklopiti. Nakon uspešno završenog panela vratili smo se na štand kulinarskih izdanja gde su brojnim posetiocima bili na raspolaganju doktor nutricionista Vladimir Stojanović i specijalista mikrobiolog Hranislav Kačarević. Veliki broj ljubitelja kulinarstva svih generacija imalo je pregrst pitanja, a na našem štandu tražila se stolica više. Svi zainteresovani mogli su da se konsultuju sa stručnjacima iz ovih oblasti. Uz ceo program degustiralo se aromatično kupinovo vino.
Naredni program pod nazivom “Moj kuvar” upotpunile su domaćice sa svojim dugo sakupljanim, brižljivo čuvnim i ručno pisanim kuvarima. Izdavačka kuća “Prometej” i redakcija magazina “Pošalji recept” kao stručan žiri izabrali su najbolji Kuvar po starosti, raznovrsnosti recepata, očuvanosti i estetici. Za pobednike su proglašene: Dijana Miletić, Anka Makaji i Marija Budimski.
Pozivamo Vas da sutra prisustvujete dečijoj kreativnoj radionici sa početkom u 11h kao i izboru za najbolji vinski kuglof sa početkom u 13h.
Program za sutrašnji dan možete pogledati portalu posaljirecept.rs, a više fotografija sa dašnjeg događaja OVDE.

 

DSC_3126

DSC_3124

DSC_3123

DSC_3162

DSC_3132

DSC_3129

DSC_3127

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!