Start Glavna jela Juneće šnicle u aromatičnoj marinadi

Juneće šnicle u aromatičnoj marinadi

Clipboard14

Priprema:
1. Meso, ako već nije, iseći na šnicle i očistiti od žilica, pa izlupati čekićem za meso.
2. Šnicle dobro usoliti, premazati pestom od sremuša ili bosiljka i posuti sa malo belog luka u prahu.
3. Usitniti žalfiju i ruzmarin, posuti ih preko mesa, te pobiberiti i dobro namazati senfom. Zaliti uljem.
4. Začinjene šnicle ostaviti da odstoje 24 h u frižideru u dobro poklopljenoj posudi.
5. Nakon toga, šnicle peći na roštilju na jačoj žari da se uhvati korica, jer onda svi sokovi ostanu u mesu.

Recept Čedomira Gašića iz Novog Sada
Recept Čedomira
Gašića iz Novog
Sada

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!