Start Preporučujemo Karolina Gočeva vas savetuje da uvek slušate svoj organizam

Karolina Gočeva vas savetuje da uvek slušate svoj organizam

”Slatkiše ne volim previše, pa ih jedem samo nekoliko puta mesečno, ali čips i ostale grickalice obožavam”
”Slatkiše ne volim previše, pa ih jedem samo nekoliko puta mesečno, ali čips i ostale grickalice obožavam”

Umerenost je najvažnija
Pre nekoliko meseci sam, ipak, unela neke promene u ishranu. Ništa nisam potpuno izbacila iz jelovnika, ali sam odlučila da picu ne jedem suviše često, a da u čipsu uživam samo dva-tri puta mesečno. shutterstock_61781449
Koliko god ga volela, svesna sam da je on pri samom vrhu svih lista nezdrave hrane. Međutim, moram se složiti s onima koji tvrde da između zdrave i ukusne hrane ne stoji znak jednakosti. Uostalom, i hrana koja ne spada u najzdraviju postoji zbog nekoga!
Da me ne biste pogrešno shvatili, naglasiću da ne propagiram ovakav način ishrane, već samo iskreno govorim šta jedem, a šta ne. Podrazumeva se da ljudi koji imaju problema sa zdravljem ili viškom kilograma ne treba ovako ležerno da se odnose prema ishrani. No, još jednom se vraćam na umerenost, koja je po mom mišljenju veoma važna.

Vežbanje ću shvatiti ozbiljno
Dugo su moji kratkoročni planovi imali stavku ”od ponedeljka počinjem da vežbam”, a onda sam to zaista uradila. Obećala sam sebi da ću vežbanje shvatiti ozbiljno i toga se držim. Treninge uvek imam pre podne. Kad dođe zima, najradije bih se već posle četiri-pet sati zavukla u kuću, pustila omiljenu seriju i do sledećeg dana ne bih izlazila.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here