Start Preporučujemo Katarina Radivojević otkriva svoj bezglutenski meni

Katarina Radivojević otkriva svoj bezglutenski meni

Od doručka do večere
DORUČAK: Dan počinjem mlakom limunadom, koja je veoma dobra za razgradnju masti i metabolizam uopšte. Potom pojedem neko voće, ali uglavnom sezonsko, ono koje raste na prostoru na kojem sam.
shutterstock_131797517Sledi musli ili ječmena kaša sa sojinim ili pirinčanim mlekom. U nju mogu dodati mnogo toga – granolu, koja pozitivno utiče na probavu, laneno seme, sušeno voće, sušenu aroniju, kakao, jer sadrži dosta minerala… Posle doručka popijem kafu.

RUČAK: Oko podne ili jedan pojedem neku pastu (kukuruznu, pirinčanu), a neretko odaberem kinou ili pirinač kombinovan s povrćem ili mesom.

LAGANA OBROK SALATA SA KINOOM
VOĆNA SALATA S KINOOM

VEČERA: Nastojim da večeram do sedam, mada ima i odustupanja. Obično pojedem biftek ili piletinu i salatu, a volim i domaća kuvana jela, poput đuveča. Dešava se da zbog toga što snimanje traje duže nego što je bilo planirano ili me pak neke druge obaveze pomere, ne mogu da jedem kad ogladnim.
Takve situacije rešavam sirovim bademima i lešnicima, plazma keksom i crnom čokoladom, koje uvek imam u tašni.
Tu je i jako zdravo i antikancerogeno jezgro kajasijine koštice.

BAČKI ĐUVEČ
PUNJENI BIFTEK

D.S.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!