Start Zanimljivosti Ljubitelji kuvanja na petom Coolinarika druženju!

Ljubitelji kuvanja na petom Coolinarika druženju!

Brojni zaljubljenici u kuvanje i fanovi Podravkine društvene mreže Coolinarika.com po peti put su se okupili na sada već tradicionalnom druženju u Beogradu.

Coolinarikaparty4

Ove godine Coolinarika se potrudila da svojim ljubiteljima obezbedi pravi mediteranski doživljaj. Ploveći Dunavom i Savom, učesnici su imali priliku da se takmiče u spremanju najbolje tuna salate, a sve to uz novi ukus Eva party tune i društvo poznate maskote Šimeta.

Simeulazinabrod

Coolinarika.com jedan je od najposećenijih portala i u Srbiji koji okuplja sve ljubitelje dobrog zalogaja širom regiona. Coolinarika danas ima oko 150 000 fanova sa preko 163 hiljade recepata i preko milion podeljenih fotografija. „Ovi podaci govore nam da smo uspeli u našoj misiji da kreiramo mrežu kojom se širi pozitivna energija i divan miris najukusnijih jela“ rekla je Sanja Kocijan, product menadzer kompanije Podravka u Srbiji.

SanjaKocijanproductmenadzer

Na druženju je proglašen i najbolji recept za Eva party tuna salatu koji je pobedio u jakoj konkurenciji laganih tuna salata koje su prisutni imali priliku da isprobaju.

Coolinarikapartytakmicenje

Eva party tuna u maslinovom ulju je je još jedan kvalitetan proizvod iz asortimana Eva ribljih proizvoda. Proizvedena je od najkvalitetnije tune sa dodatkom pažljivo biranih začina. Svako pakovanje sadrži najfinije komadiće tune i vrlo malu količinu maslinovog ulja koja ne zahteva dodatno ceđenje, pa priprema jela postaje još brža i jednostavnija. Eva party tuna je idealna za pripremu brusketa, sendviča, tortilja i svega što ste poželeli da se nađe na vašoj trpezi kada su gosti pred vratima. Proizvod ne sadrži sastojke životinjskog porekla pa je idealan kao obrok u toku trajanja posta.

EVAPARTYTUNArender

Podravkin kulinarski sajt Coolinarika slavi 13 godina postojanja, a već nekoliko godina unazad iz Podravke se trude da virtualna prijateljstva stvorena na ovoj mreži pretvore u prava druženja.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!