Start Zanimljivosti Magična torta: Kada je presečete očekuje vas iznenađenje!

Magična torta: Kada je presečete očekuje vas iznenađenje!

crazyKo ne voli rođendanska iznenađenja? Pogotovo ona slatka i ukusna. Ukoliko nekome budete napravili ovakvu tortu, budite sigurni da ćete mu još više ulepšati dan i upotpuniti prazničnu atmosferu.

Za ovu tortu biće vam potrebni sledeći sastojci:

– 3 pakovanja gotove mešavine za tortu
– boje za kolače

1. Najpre umutite sve sastojke prema uputsvu sa jednog pakovanja, potom smesu podelite na pet delova i sipajte u manje posude. U svaku posudu dodajte malo boje i sve fino izmešajte . Sipjate obijen fil u kese i odsecite vrhove.

2. Sipjate fil u pleh, kao što je prikazano na videu. Pecite na 180 stepeni sve dok ne dobije finu braonkastu koricu. Nakon što je torta pečena, izvadite je iz rerne, ostavite da se prohladi, a potom isecite zapečene delove.

3. Uzmite modlu u obliku srca i izvadite patišpanj u tom obliku. Naravno, ne morate koristiti srce, već bilo koji oblik po želji.

4. Umutite preostale dve gotove mešavine za tortu i sipajte dve šolje u pleh za hleb u koji ste stavili aluminujumsku foliju. Pecite desetak minuta, izvadite, potom sipajte malo smese i srca od patišpanja. Sipajte ostatak smese u pleh i vratite u rernu. Kada se torta ispeče, izvadite je i ostavite da se ohladi, a potom je ukrasite frostingom i fondanom.

Izvor: Blic žena
Foto: Youtube/Printscreeen

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!