Start Glavna jela Povrće Malo drugačiji, ali ništa manje ukusni: Ražnjići od pečuraka

Malo drugačiji, ali ništa manje ukusni: Ražnjići od pečuraka

DH
DH

Sastojci:
– 400 g šampinjona
– 100 g trapista
– 100 g listova bekon slanine
– 150 g šeri paradajza
– 0,5 dl ulja
– začin C

Priprema
1. Sa šampinjona odstraniti drške, a središnji deo posoliti, te trapist iseći na kocke.
2. U središnji deo šampinjona staviti kocku trapista i preklopiti drugim šampinjonom. Isti postupak ponavljati dok se ne potroše pečurke i sir.
3. Na štap za ražnjiće nabadati punjene šampinjone, šeri paradajz i rolovanu slaninu, pa nastaviti istim redosledom dok se ne potroši sav pripremljen materijal.
4. Pripremljene ražnjiće peći na vrelom ulju sa svih strana dok ne porumene.

Uživajte!
D.S.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!