Start Kuvamo sa Gastronomske priče Moj holistički pristup ishrani – Biljana Cincarević

Moj holistički pristup ishrani – Biljana Cincarević

Foto: Privatna arhiva magazina Svet&Style
Foto: Privatna arhiva magazina Svet & Style
Sezonske aktivnosti
Zimi, čim mi se ukaže prilika, odlazim na planinu i vozim snoubord, a po lepom vremenu nastojim da sam što češće u prirodi. Obožavam pešačenje (hajking), a volim da vozim i bicikl pored reka i na Adi Ciganliji. Leti bar 25 dana provedem na moru, gde intenzivno plivam. Ujutru odradim jogu, najmanje nekoliko minuta, sa nekoliko asana tj. vežbi istezanja. I samo jedna urađena vežba je važna, jer mišiće pripremim za aktivnost. Zato sam veoma pokretljiva i savitljiva.
Isprobajte Biljanin meni
DORUČAK: Dan počinjem čajem ili ceđenim limunom, frapeom od voća ili povrća obogaćenim koštunjavim voćem ili salatom i jajima ili tortiljom s humusom, klicama i avokadom.
RUČAK: Kada imam obilan doručak, kasnije ogladnim, pa ručam tek oko pet-šest. Obično je to riba sa salatom, bareno povrće, rižine testenine, povrće pripremljeno u voku, čorbice… Puno toga je na meniju, a šta ću odabrati odlučuje moj organizam.
VEČERA: Uglavnom mi je ručak poslednji obrok u danu. Trudim se da ne jedem posle sedam-osam uveče, a ako s prijateljima idem na večeru, nastojim da u tim prilikama uzmem svega nekoliko zalogaja, jer ako pređem granicu – sutradan ne mogu da funkcionišem.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here