Start Glavna jela Riba Nedeljni ručak: Skuša sa krompirom

Nedeljni ručak: Skuša sa krompirom

Foto: Gulliver/Thinkstock
Foto: Gulliver/Thinkstock

Sastojci:
– 1 kg ribe
– 1 ½ kg krompira
– 2 čena belog luka
– 4 kašike senfa
– so, biber

Način pripreme:
Ribu očistite, zarežite nožem i dobro posolite.

Krompir ogulite i izrežite na kriške pa poredajte u tepsiju.

Po želji posolite i pospite sa maslinovim uljem.

Sitno seckani beli luk pomešajte sa senfom pa natrljajte u ribu.

Pospite sa malo ulja i stavite na krompir.

Pecite pokriveno u tepsiju 15 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

Otkrijte ribu i pecite još 15 minuta.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!