Start Zanimljivosti Otvorena letnja sezona na Kopaoniku

Otvorena letnja sezona na Kopaoniku

Od 02. jula zvanično je otpočela letnja sezona na Kopaoniku. Hoteli MK Grupe su zadovoljni početkom sezone i promotivnom ponudom za svoje goste, koja pored odličnih hotelskih sadržaja uključuje kompletan program aktivnosi u prirodi. Svi letnji sadržaji turističkog centra su u funkciji i besplatni za posetioce tokom Kopaonik Open Summer ture.

Posetioci će biti u prilici da uživaju u brojnim zabavnim, sportskim i adrenalinskim aktivnostima. Pored staza za vožnju specijalnih downhill vozila i ruta za planinski biciklizam, od ove sezone Kopaonik ima trim stazu, dužine 4.7 kilometara. Ljubitelji adrenalinskih sportova biće u prilici da uživaju u paraglajdingu, alpinizmu, safari turama i vožnji kvadova po off-road stazama, jahanju konja i zabavnim aktivnostima – bobu na šinama, zip linu i tjubingu.
Za najmlađe goste omogućeni su sportsko-edukativni kampovi, a nakon aktivnosti u prirodi goste očekuju najmoderniji spa&wellness sadržaji i otvoreni bazen u prelepom okruženju hotela Grand sa pogledom na Pančićev vrh.

Za sve one koji žele da provedu aktivan odmor na ovoj planini, zabavni i adrenalinski sadržaji u Centru biće na raspolaganju celog leta od četvrtka do nedelje u periodu od 10 do 17 časova. Pored toga, Skijališta Srbije će tokom leta organizovati Top Summer vikende tokom kojih će odobravati 20 posto popusta na pakete za zabavne sadržaje. Prvi Top vikend počinje 7. jula, a tokom leta će ih biti još tri.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!