Start Glavna jela Otvorena sarma

Otvorena sarma

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (3 glasova, prosek: 3.67 od 5)
Loading ... Loading ...

Clipboard01

 PRIPREMA:
1. Crni luk sitno iseckati, šargarepu iseći na kolutove, a slaninu na kockice.
2. Na malo ulja propržiti crni luk, dodati mleveno meso i šargarepu pa dinstati još nekoliko minuta.
3. Zatim smesu staviti u dublji lonac, dodati kiseli kupus, posoliti, pobiberiti i posuti mlevenom paprikom.
4. Na kraju dodati suva rebarca i slaninu, poklopiti i kuvati na tihoj vatri 60 minuta uz dodavanje vode.
5. Pred kraj kuvanja dodati pirinač i kuvati još 15 min.
6. Uz sarmu služiti kiselo mleko.

Recept Zorice Kosjerin iz Novog Sada
Recept Zorice
Kosjerin iz Novog
Sada

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!