Start Glavna jela Panonija saute

Panonija saute

Clipboard06

PRIPREMA:
1. Šampinjone iseći na listiće, krastavce i tikvice oguliti i iseći na kockice, a meso iseći na listove.
2. U odgovarajuću posudu staviti meso, posoliti, pobiberiti i preliti pivom pa ostaviti  da odstoji 30 min.
3. Na malo ulja propržiti meso iz marinade, izvaditi na tanjir i ostaviti sa strane.
4. U istoj masnoći gde se pržilo meso propržiti tikvice i šampinjone, a zatim dodati marinadu, mešavinu začina, malo vode, mleko i kisele krastavce, posoliti, pobiberiti i kuvati dok se ne zgusne. Pred kraj kuvanja dodati peršun.
5. Testeninu skuvati u slanoj vodi i ocediti. 6. Meso servirati na tanjir, preliti sosom i služiti uz testeninu.

Recept Danijele Tekijaški iz Crepaje
Recept Danijele
Tekijaški iz Crepaje

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!