Start Glavna jela Pastirska pita

Pastirska pita

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (1 glasova, prosek: 5.00 od 5)
Loading ... Loading ...

Clipboard10

PRIPREMA:
1. Crni i beli luk sitno iseckati, a šargarepu iseći na kockice.
2. Na malo ulja i vode dinstati luk.
3. Dodati meso, šargarepu, grašak, so, biber i peršun pa dinstati 20 min. Na kraju dodati beli luk i skloniti sa ringle.
4. Skuvati krompir, posoliti, ispasirati i sjediniti sa mlekom i pavlakom.
5. U nauljenu vatrostalnu posudu staviti meso sa povrćem i odgore naneti krompir. Peći u rerni na 180 °C 25 min.

Recept Radmile Radoičić iz Novog Sada
Recept Radmile
Radoičić iz Novog Sada

 

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!