Start Dijamant kuvarica Pica rolada

    Pica rolada

    Clipboard102Sastojci:
    – 1/2 kg kora za pitu
    – salama
    – sir
    – šampinjoni
    – krastavci (po želji)
    – Dijamant kečap
    za fil:
    – 1 šolja Dijamant ulja
    – 1 šolja mleka
    – 1 šolja griza
    – 3-4 jajeta
    – so, biber, origano (po želji)

    Priprema:
    Kore podeliti na 4 dela tako da dobijemo 3 rolata, ređati kore jednu na drugu, svaku drugu koru mazati kečapom i po njoj naredati sir, salamu, šampinjone (i po želji krastavce). Ostale dve kore mazati sa filom i zatim ih urolati u rolat. Kada su rolati spremni, posuti ih ostatkom fila i peći na 200-220 stepeni 20-30 minuta, dok rolati ne porumene.

    Recept Vanje Varge iz Ruskog Krstura

    Samo torte i kolači, i ništa više!

    RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!