Start Glavna jela Piletina sa boranijom

Piletina sa boranijom

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (3 glasova, prosek: 4.67 od 5)

Loading ... Loading ...
piletina sa boranijom

Priprema:

1. Crni i beli luk sitno iseckati, šargarepu iseći na trake, a meso na kocke.
2. Na malo ulja propržiti crni i beli luk.
3. Zatim dodati šargarepu i boraniju i dinstati dok malo ne omekša.
4. Dodati meso, posoliti, pobiberiti i sipati neutralnu pavlku. Kuvati dok svi sastojci ne omekšaju, a višak tečnosti ne ispari.
5. Jelo servirati i ukrasiti peršunovim listom.

gabika
Recept Gabriele Varoši iz Novog Sada

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

2 KOMENTARI

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here