Start Predjela Pite Pitice s heljdinim korama i paprikom

Pitice s heljdinim korama i paprikom

Priprema: 25 min.
Mirovanje: 30 min.
Pečenje: 40 min.
Mrsno jelo

Sastojci:
* 500 g heljdinih kora za pitu
* 400 g mladog sira
* 200 g fileta pečene paprike

Recept Ane Nikolić iz Niša

Ostatak recepta naći ćete u AKTUELNOM broju časopisa Pošalji recept.

IZLAZI DVOMESEČNO!
NOVI BROJ U PRODAJI OD 15. AVGUSTA

Poziv na saradnju!
Dragi čitaoci, osim recepata za predjela, glavna jela i deserte, koje nam inače šaljete, a koje ćemo i ubuduće objavljivati, najavljujemo vam i rubrike za naredni broj “Pošalji recepta“ kako biste imali dovoljno vremena da ih osmislite, pripremite i pošaljete. Tema broja za Pošalji recept 111 biće JELA OD PARADAJZA, dok ćemo u rubrici Sezonske poslastice obraditi temu SLATKIŠI OD BRESAKA (kolači, rolati, kremovi u čaši, torte i slično). Molimo vas da nam recepte sa naznačenim temama dostavite najkasnije do kraja jula.

Pratite nas i na Fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Foto: Pošalji recept arhiva

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here