Start Naša izdanja Pošalji recept Pošalji recept #15

Pošalji recept #15

Dragi naši čitaoci, broj recepata koje nam šaljete povećava se izdana u dan i to nas veoma raduje. Međutim, fotografije jela ponekad ne zadovoljavaju ni minimalne tehničke standarde, pa recepti ostaju neobjavljeni. Da se to ne bi događalo, molimo vas da sledite naša uputstva:
1. Slikajte hranu na dnevnom svetlu,izbegavajte upotrebu blica.
2. Fotografija treba da bude oštra ivelika (visoke rezolucije).
3. Jelo koje fotografišete morabiti u prvom planu (podesite ga ucentar objektiva). Ostavite dovoljnoprostora oko jela (nemojte ga iseći).
4. Servirajte hranu na jednobojnom tanjiru koji ćete postavitina stolnjak bele ili neke druge neutralne boje.
5. Obavezno se slikajte sa jelom koje pripremite.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

1 KOMENTAR

  1. Pozdrav celoj ekipi časopisa i želim Vam sve najbolje u daljem radu!
    Imam par sugestija za UREDNICU i molim je da to uvaži,a evo o čemu se radi:
    1.Svi recepti koji se objavljuju za spremanje kolača i torti ima jedan VAŽAN PROPUST a to je da domaćice i domaćini nigde neobjavljuju (VRSTU BRAŠNA I TIP BRAŠNA).Svaka domaćica početnica ili neiskusna neće uspeti da napravi kolač ili tortu jer je ŠTOS U BRAŠNU!MOLIM VAS DA UBUDUĆE U SVAKOM NAREDNOM BROJU UZ SVAKI RECEPT ZA KOLAČE I TORTE OBRATITE PAŽNJU NA BRAŠNO – OBAVESTITE NAŠE DOMAĆICE O TOM VAŽNOM PODATKU.
    2.Takođe obavezno navesti NA KOJOJ SE TEMPERATURI KOLAČI-TORTE PEKU U PEĆNICI! (DALI SE RERNA PRE ZAGREJE NA ODREĐENOJ TEMPERATURI ILI NE I NA KOJOJ TEMPERATURI I KOLIKO VREMENSKI SE PEČE)!
    3.Takođe to važi i za ostala gotova jela i specijalitete koji se objavljuju!
    POZDRAV UREDNICI OD VERNOG ČITAOCA I MOLIM DA MI ODGOVORI DALI ĆE UVAŽITI MOJE PRIMEDBE (DOBRONAMERNE)!

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here