Start Naša izdanja Pošalji recept Pošalji recept #21

Pošalji recept #21

PREDJELA
Kineska salata
Magde Bogdanov iz Novog Sada

GLAVNA JELA
Musaka sa kupusom
Jelice Mihajlović iz Salaša

DESERTI
Pletenice sa makom
Ivane Matić iz Ripnja

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

1 KOMENTAR

  1. POZDRAV UREDNICI I SVIM LJUDIMA KOJI ŠALJU FANTASTIČNE RECEPTE ZA KOLAČE,TORTE I RAZNA JELA!

    Imam jednu sugestiju i molbu svim ljudima koji šalju recepte naročito za kolače i torte!

    NAIME, NIGDE U RECEPTIMA ZA KOLAČE I TORTE DOMAĆICE NEDAJU VAŽAN PODATAK, A TO JE BRAŠNO (KOJA VRSTA BRAŠNA I KOJI TIP BRAŠNA,ZATIM NA KOJOJ SE TEMPERATURI KOLAČ/TORTA(KORA)PEČE?,DALI SE RERNA PRVO ZAGREJE NA ODREĐENOJ TEMPERATURI PA SE ONDA KOLAČ/TORTA PEČE ILI SE ODMAH PEČE NA ODREĐENOJ TEMPERATURI,ZATIM NA KOJOJ SE TEMPERATURI PEČE (npr.200 stepeni)I KOLIKO VREMENSKI DUGO SE PEKU?

    OVO SU VAŽNI PODACI ZA NEISKUSNE I NOVOPEČENE DOMAĆICE KOJE NEMAJU ISKUSTVA U PRAVLJENJU KOLAČA I TORTI! MOLIM SVE DOMAČICE KOJE ŠALJU RECEPTE DA UVAŽE MOJU DOBRONAMERNU SUGESTIJU I DA UBUDUĆE U RECEPTIMA OBAVEZNO BUDU NAPISANI I PODACI KOJE SAM NEVEO!

    MNOGO POZDRAVA SVIM DOMAĆICAMA I DOMAĆINIMA KOJI VERNO DOSTAVLJAJU SVOJE RECEPTE!
    ČASOPISI (POŠALJI RECEPT I DOBRA HRANA) JE NEŠTO DO SADA NAJBOLJE NA NAŠIM PROSTORIMA I SAMO TAKO NASTAVITE!

    POZDRAV SVIMA! Nenadović Nebojša, Beograd,Majke Jevrosime 4/1

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here