Start Glavna jela Punjena piletina u slatkom sosu

Punjena piletina u slatkom sosu

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (1 glasova, prosek: 5.00 od 5)

Loading ... Loading ...
punjena piletina
Priprema:
1. Pileće belo meso zaseći po sredini i izlupati tučkom za meso.
2. Šunku i kobasicu iseći na kocke, a peršun sitno iseckati.
3. U posudu za mešanje staviti šunku i kobasicu, dodati senf, pavlaku, so, đumbir, peršun i mešavinu začina pa dobro promešati.
4. Pripremljenom smesom napuniti belo meso i pričvrstiti čačkalicama. Punjeno meso ispeći na grilu.
5. Napraviti sos: višnje skuvati u 5 dl vode. Kada provri, dodati razmućen gustin sa pavlakom, šećer i cimet pa promešati.

Recept Marije Kuvelje iz Stepanovićeva
Recept Marije Kuvelje iz Stepanovićeva

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!