Start Glavna jela Punjena skuša

Punjena skuša

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (1 glasova, prosek: 5.00 od 5)

Loading ... Loading ...
punjena skusa

Priprema:

1. Skuše očistiti, oprati i osušiti, a zatim ih posoliti i pobiberiti.
2. Sitno iseckati beli luk, peršun, paradajz i pečurke. Sve dinstati na ulju oko 10 minuta.
3. Skušu staviti na alu-foliju i napuniti je dinstanim nadevom. Ribu preliti uljem i dobro umotati u foliju.
4. Pripremljenu ribu staviti u odgovarajuću vatrostalnu posudu i dodati malo vode, tek da pokrije dno. Skuše peći 30 minuta na 200 °C. Nakon toga, malo otvoriti foliju i ribu zapeći još 10 minuta.
5. Jelo dekorisati limunom.

Recept Nade Čemerikić iz Srpske Crnje
Recept Nade Čemerikić
iz Srpske Crnje

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!