Start Glavna jela Punjene šnicle

Punjene šnicle

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (3 glasova, prosek: 5.00 od 5)

Loading ... Loading ...
punjene snicle

Priprema:

1. Šnicle izlupati čekićem, posuti mešavinom začina i premazati senfom.
2. Potom na svaku šniclu staviti po list kačkavalja i šunke, preklopiti ih i povezati čačkalicama.
3. Svaku šniclu uvaljati u brašno, umućena jaja i prezle, pa kratko propržiti na ulju da porumene sa obe strane.
4. Potom proprženo meso poređati u vatrostalnu posudu, poklopiti i ostaviti da se zapeče na 200 °C oko pola sata.
5. Tople šnicle posuti rendanim kačkavaljem.

vesna rakonjac novi sad
Recept Vesne Rakonjac iz Novog Sada

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!