Start Predjela Raskršće pita

Raskršće pita

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (1 glasova, prosek: 5.00 od 5)
Loading ... Loading ...

cx

PRIPREMA:
1. U posudi za mešanje umutiti jaja, jogurt i ulje.
2. Kore podeliti na 3 dela, tako da u svakom delu bude po 5 kora.
3. U podmazan pleh staviti jednu koru, poprskati je kiselom vodom, zatim je premazati smesom od jaja, jogurta i ulja pa poređati preostale dve kore i svaku poprskati kiselom vodom i premazati pripremljenom smesom.
4. Na poslednju koru poređati listove slanine te ređati druge 3 kore.
5. Kore poprskati kiselom vodom i premazati smesom od jaja pa poređati listove kačkavalja.
6. Postupak ponoviti i kore premazati kečapom.
7. Poređati preostale 3 kore po istom postupku i preko poređati listove pečenice.
8. Na kraju poređati preostale kore, svaku poprskati kiselom vodom i premazati smesom od jaja.
9. Pitu peći u zagrejanoj rerni na 200 °C dok ne porumeni.

Recept Kristine Kostić iz Čeneja
Recept Kristine
Kostić iz Čeneja

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!