Start Odabrani recepti Recepti i ideje kako iskoristiti preostala uskršnja jaja!

Recepti i ideje kako iskoristiti preostala uskršnja jaja!

Foto: Guliver/Thinkstock
Foto: Guliver/Thinkstock
  • 20 minuta
  • 6-8 osoba
  • Lako

Sastojci:

6 kuvanih jaja
225 g majoneza
180 g kisele pavlake
20 g senfa
1 limun (sok)
2 struka mladog luk
so, biber
kari začin
peršunov list

Priprema:

1. Kuvana jaja oljuštiti i potpuno ohladiti, pa iseckati na sitne kockice.
2. U široj posudi pomešati majonez, senf, limunov sok i začine pa dodati seckana jaja, iseckani mladi luk i list peršuna po želji.
3. Salatu dobro prekriti ili poklopiti i ostaviti u frižideru da se dobro ohladi.
4. Preručiti u posudu za serviranje, dekorisati listovima peršuna i poslužiti.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!