Start Predjela Slani hrskavi štapići

Slani hrskavi štapići

tapici
Priprema:
1. U čistom tiganju peći susam dok ne dobije zlatnosmedju boju i ne zamiriše.
2. Potom u odgovarajućoj posudi pomešati margarin, ulje i pivo. Izmešati kašikom, te umešati 2 šake brašna.
3. Dodati pečeni susam, semenke suncokreta, prašak za pecivo i so. Sve lepo sjediniti pa umešati preostalo brašno. Zamesiti testo rukom.
4. Testo razviti na debljinu od 0,5 cm i seci na štapiće.
5. Štapiće spiralno uviti i redjati u podmazan pleh.
6. Peći u zagrejanoj rerni na 220 °C oko 25 minuta.

Recept Danijele Antić iz Smedereva
Recept Danijele Antić iz Smedereva

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!