Start Zanimljivosti O namirnicama Smršajte uz čajeve!

Smršajte uz čajeve!

Čajevi za bolji život
Foto: Guliver/Thinkstock
Biljni napici pospešuju mršavljenje, regulišu nivo šećera u krvi, sprečavaju mnogobrojne bolesti, a istovrmeno opuštaju, štite od stresa i pomažu nam da preuzmemo kontrolu nad svojim životom. Isprobajte sedmodnevni detoks plan i smršajte 3-5 kg za 7 dana!

Ispitanici koji su isprobali sedmodnevno čišćenje čajevima uspeli su da izgube od tri do pet kilograma. Ako vam ovo zvuči suviše dobro da bi bilo istinito, stručnjaci savetuju da ovu kuru stavite na probu tokom samo tri dana.

Upravo toliko, 72 sata, bilo je dovoljno da muškarci i žene koji su odlučili da se drže ovog detoks plana – bez dodatnog vežbanja i gladovanja – primete na sebi i svom telu ogromne promene nabolje. I vi ćete biti zaprepašćeni kad otkrijete sve dobre strane ovog programa:

Izgubićete telesne masti, bez odricanja

Obuzdaćete apetit – zeleni čaj s đubirom

Snizićete pritisak – 120 ml čaja dnevno

Usporićete starenje – ekstrakt iz listova belog čaja

Rešićete se akni i bubuljica – čaj od čička

Uklonićete celulit – zeleni čaj podstiče izlučivanje štetnih materija

Ublažićete stres i bolje spavati – čaj od kamilice pospešuje san

Smanjićete rizik od kancera – jedan od aktivnih sastojaka zelenog čaja podstiče ciklus uništavanja oralih ćelija kancera

Ojačaćete imunosistem – oko 500 ml crnog čaja dnevno

Oslobodićete se nadutosti – D-limonen, sastojak ulja dobijenog iz kore citrusnog voća koji se koristi u mnogim čajevima, odličaj je savaznik u borbi protiv nadutosti jer podstiče izbacivanje tečnosti.

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!