Start Glavna jela Svinjski vrat na povrću

Svinjski vrat na povrću

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (nema glasova za recept)
Loading ... Loading ...

Clipboard01

PRIPREMA:

1. Meso posuti mešavinom začina i biberom, topljeni sir iseći na listiće, crni luk na kockice, šampinjone na listove, šargarepu na kolutove, a krompir na kocke.
2. Na malo ulja propržiti meso i izvaditi na tanjir.
3. Posebno na malo ulja propržiti crni luk, dodati šargarepu, krompir i šampinjone pa dinstati 30 min.
4. Pred kraj dinstanja posuti mešavinom začina pa presuti u zemljanu posudu.
5. Poređati preko topljeni sir i na kraju staviti meso.
6. Na svako parče mesa naneti kockicu putera i posuti peršunom. Peći u rerni na 200 °C dok ne porumeni.

Recept Danijele Tekijaški iz Crepaje
Recept Danijele Tekijaški
iz Crepaje

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!