Start Vaši recepti Vaš recept može da vredi čak 12.000 dinara!

  Vaš recept može da vredi čak 12.000 dinara!

  Pored toga što ćemo vam i ubuduće za svaki recept оbjavljen u našem magazinu isplatiti na račun 1.000 dinara, od ovog broja autoru recepta meseca, prema glasovima čitalaca, sleduje čak 12.000 dinara.
  Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa Pošalji recept, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju Pošalji recept.
  Osobe koje su jedanput osvojile glavnu nagradu u iznosu od 12.000 dinara, narednih 12 meseci ne mogu učestvovati u izboru za recept meseca.

  Kako da glasate:

  Svaki recept u magazinu Pošalji recept označen je brojem u žutom krugu. Na ponuđenom spisku odaberite svog favorita, kliknite na broj a potom na opciju Pošalji (Submit).

  Za recept ovog meseca možete glasati od 17. V 2017. do 5. VI 2017. godine.

  Ime autora čiji je recept osvojio većinu objavićemo u narednom broju magazina Pošalji recept i na portalu www.posaljirecept.rs.

  Ovde možete pronaći savete i jasna uputstva na koji način što bolje prezentovati tj. fotografisati hranu prema receptima koje nam šaljete…

  Samo torte i kolači, i ništa više!

  RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!