Start Vaši recepti Vaš recept može da vredi čak 12.000 dinara!

  Vaš recept može da vredi čak 12.000 dinara!

  Pored toga što ćemo vam i ubuduće za svaki recept оbjavljen u našem magazinu isplatiti na račun 1.000 dinara, od ovog broja autoru recepta meseca, prema glasovima čitalaca, sleduje čak 12.000 dinara.
  Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa Pošalji recept, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju Pošalji recept.
  Osobe koje su jedanput osvojile glavnu nagradu u iznosu od 12.000 dinara, narednih 12 meseci ne mogu učestvovati u izboru za recept meseca.

  Kako da glasate:

  Svaki recept u magazinu Pošalji recept označen je brojem u žutom krugu. Na ponuđenom spisku odaberite svog favorita, kliknite na broj a potom na opciju Pošalji (Submit).

  Za recept ovog meseca možete glasati od 17. V 2017. do 5. VI 2017. godine.

  Ime autora čiji je recept osvojio većinu objavićemo u narednom broju magazina Pošalji recept i na portalu www.posaljirecept.rs.

  Ovde možete pronaći savete i jasna uputstva na koji način što bolje prezentovati tj. fotografisati hranu prema receptima koje nam šaljete…

  Samo torte i kolači, i ništa više!

  RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

  11 KOMENTARI

  1. Eto mene opet,glasala sam za recept koji mi se najvise dopao.,nadam se da u nekom od sledecih izdanja bude i mog recepta pa da se i za njega glasa.Pratim sta se desava na nasem predivnom portalu,recepte saljem i uzivam u prelistavanju casopisa”Posalji recept”i “Torte i kolaci”.Saradjujemo vec tri ipo godine.Hvala na objavljenim receptima,hvala na isplacenim honorarima za svaki objavljeni recept.Svaka cast na radu.U nasem kraju ste jako popularni.Pozdrav svima.

  2. Pozdrav svima. Htela sam da pitam ako neko moze da mi pomogne. Kako da posaljem ugovor o autorskom delu, tj.gde mogu da pronadjem obrazac u elektronskom obliku? Hvala puno

  3. Glasala sam,naravno,ne za sebe,to ostavljam drugima,a moj glas ide receptu koji mi se najviše dopao.Drage kulinarke,svi recepti su vam predivni.Srećno svima-pa i meni☺

  KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

  Please enter your comment!
  Please enter your name here