Start Odabrani recepti Za ove recepte nije bitno da li umete da kuvate!

Za ove recepte nije bitno da li umete da kuvate!

Foto: Gulliver/Thinkstock
Foto: Guliver/Thinkstock
  • 25 min
  • 2 osobe
  • Lako

Sastojci:

½ kg svežih fileta bakalara
so, ulje

Priprema:

1. Oprati bakalar i dobro osušiti papirnim ubrusom.
2. Teflonski tiganj blago nauljiti pa pripremljene filete staviti da se prže. Pržiti sa svake strane oko 7-8 minuta i začiniti u toku prženja.
3. Spremne filete ostaviti na papirni ubrus da se ocede od viška masnoće. Poslužiti toplo uz prilog po želji.

Savet: Kako je na našem tržištu teško doći do svežih fileta bakalara, ovaj recept pogodan je i za pripremu druge bele ribe…

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!