Start Glavna jela Zapečena boranija s komadićima mesa

Zapečena boranija s komadićima mesa

Priprema: 80 min.
Pečenje: 30 min.
Mrsno jelo

Sastojci:
* 600 g boranije
* 400 g svinjskog mesa
* 1 veća glavica crnog luka

Recept Jadranke Tot iz Jarkovca

Ceo recept pronaći ćete u AKTUELNOM broju časopisa Pođalji recept #105

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

 

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

 

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Foto: Pošalji recept arhiva

Samo torte i kolači, i ništa više!

RECEPTI IZ BAKINE KUJNE!

KAKO VAM SE ČINI OVAJ RECEPT?

Please enter your comment!
Please enter your name here